Asuntopalvelu

Suoraan KOy Auroranlinnalta vuokrattujen asuntojen vakuusasiat, vuokrasopimusten irtisanominen, asumislupa-anomukset ja muut vuokra-asiat hoidetaan Auroranlinnan Asuntopalvelussa. Irtisanomis- ja asumislupa-asioissa käytetään sivulta Lomakkeet ladattavia lomakkeita, jotka toimitetaan täytettyinä ja allekirjoitettuina Asuntopalveluun.

Vuokranamaksuun liittyvissä asioissa Auroranlinnalta suoraan asuntonsa vuokranneet asukkaat ovat yhteydessä vuokravalvontaan ja avaimiin, talonkirjamuutoksiin, autopaikkoihin, saunavuoroihin tai talopesuloihin liittyvissä asioissa Lassila & Tikanojan asukaspalvelupisteeseen.

Asuntopalvelu, KOy Auroranlinna

Asuntopalvelu palvelee asiakkaita arkisin kello 9 – 15. HUOM. Poikkeukset ovat mahdollisia.

Vuokravalvonta

Asiakaspalvelu on avoinna arkisin ma-to klo 9-15 ja pe 9-14.

Avainasiat sekä muutokset talonkirjaan, autopaikat, saunavuorot ja talopesulat

Avainten noudot ja palautukset, lisäavainten tilaukset, autopaikka- ja saunavuoroasiat sekä muutokset talonkirjaan ja talopesuloihin liittyvät asiat:

Lassila & Tikanoja Oyj
Asemapäällikönkatu 12 b, 00520 Helsinki (sisäänkäynti Junailijankujalla)
Puhelin 010 636 5000
Avoinna arkisin ma-pe 7-17.
Palvelupiste on avoinna myös kuukauden kaksi viimeistä arkipäivää ja kuukauden ensimmäisen arkipäivän klo 7-20. Mikäli joku edellämainituista kolmesta kuun vaihteen päivistä osuu lauantaille, palvelu on silloin avoinna klo 8-16. Sunnuntait palvelupiste on aina suljettu.
www.lt.fi/fi/henkiloasiakkaat/yhteystiedot/kiinteistohuollon-asiakaspalvelupisteet

Puheluiden hinnat

Puhelut yhtiön 010- ja 020-alkuisiin palvelunumeroihin soitettaessa maksavat 1.12.2015 lähtien 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (hinnat sisältävät arvonlisäveron)