Selkiytä:

Suurenna:

Vikailmoitukset

24h

Auroranlinnan asuntoja ja kiinteistöjä koskevat vikailmoitukset sekä havainnot mahdollisista asunnoissa olevista tuhohyönteisistä voi tehdä puhelimitse tai internetin kautta. Ei-kiireellisissä tapauksessa toivotaan netin kautta tehtävää vikailmoitusta. Lisätietoja kunnossapitovastuusta saa vastuunjakotaulukosta.

Puhelimitse soitetaan aina numeroon

010 286 6245


Internetin kautta ilmoituksen voi tehdä oman kohteen tiedoista. Löydät kotitalosi vikailmoituslomakkeen
etusivulta kohdasta Sähköinen vikailmoitus (siirry sivulle klikkaamalla tästä). Kun etusivu aukeaa, klikkaa alasvetovalikosta oman kotitalosi osoitetta ja lomake avautuu.

Kaikki vikailmoitukset tulee tehdä keskitettyyn vikailmoituspalveluun, tehtiinpä ne sähköisesti tai puhelimitse.

Ovien avauspalvelu

Myös ovien avauspalvelu toimii 24/7 –periaatteella numerosta 010 286 6245. Oven avaamisesta vastaa arkisin kello 7.00 – 16.00 paikallinen huoltoliike, muina aikoina päivystäjä. Voimassa olevista avausmaksuista on tietoa mm. kohteiden ilmoitustauluilla.

Siivousta ja jätehuoltoa koskevat asiat

Oman kotitalosi siivouksesta ja jätehuollosta vastaavien organisaatioiden nimet ja yhteystiedot löytyvät kohdesivulta osoitteen mukaisesti. Mikäli oman kotitalosi siivouksessa ja jätehuollossa on selkeitä puutteita, voit antaa asiasta palautetta näiden nettisivujen palautelomaketta käyttäen Lomakkeet-sivulta.

Asukkaan yhteydenotot

Kaikki asuntoa tai kiinteistöä koskevat vikailmoitukset ilmoitetaan 24h vikailmoituspalveluun joko sähköisellä vikailmoituslomakkeella (linkki auroranlinna.fi etusivulla) tai puhelimella numeroon 010 286 6245.

Kaikki avaimiin, talonkirjamuutoksiin, saunavuoroihin, autopaikkoihin ja kiinteistöpesuloihin liittyvät asiat hoidetaan Lassila & Tikanoja Oyj:n asukaspalvelupisteessä, joka sijaitsee Itä-Pasilassa osoitteessa Asemapäällikönkatu 12 b. L&T:n toimipisteen sisäänkäynti on käytännössä jalankulkutasolla Junailijankujan varressa. Poikkeuksena tästä ovat Suomenlinnan Iso Mustasaari ja Kirkkonummen Heikkiläntori 2, katso tarkemmin kohteen kohdesivulta.

L&T:n toimipiste on avoinna arkisin ma-pe kello 7-17. Poikkeuksina ovat kuukauden ensimmäinen sekä kaksi viimeistä arkipäivää, jolloin L&T on avoinna kello 7-20. Jos näistä em. jokin päivä on lauantai, L&T on avoinna kello 8-16. Puhelimitse toimipisteeseen voi olla yhteydessä käyttäen numeroa 010 636 5000. Lisätietoja löytyy: https://www.lt.fi/fi/henkiloasiakkaat/yhteystiedot/kiinteistohuollon-asiakaspalvelupisteet.

Voit ilmoittaa  mahdollisesti häiriötä aiheuttavasta perhejuhlasta tms. tilaisuudesta omassa kodissa sähköpostitse osoitteeseen asuntopalvelu(at)auroranlinna.fi tai puhelimitse numeroon 020 7199 670 Auroranlinna Asuntopalvelun aukioloaikoina.

Yhtiön omistamissa kohteissa käytetään yhtenäistä huollon ja hoidon toimintakonseptia. Mikäli koet, että kotitalosi huoltotoimissa on selkeitä puutteita, voit antaa asiasta palautetta näiden nettisivujen palautelomaketta käyttäen Lomakkeet-sivulta.