Selkiytä:

Suurenna:

Yhtiö

Kiinteistö Oy Auroranlinna on Helsingin kaupungin täysin omistama kiinteistöyhtiö, joka omistaa noin 5000 ns. vapaarahoitteista vuokra-asuntoa.  Asuntoja on lähes sadassa kohteessa eri puolilla Helsinkiä sekä yhdessä kohteessa Kirkkonummella. Lisäksi yhtiö tuottaa Oy Helsingin Asuntohankinta Ab:n noin 3500 asunnon hallinto- ja kiinteistönomistajatoiminnot.

photo-1Yhtiön asunnoista merkittävä osa vuokrataan Helsingin kaupungin työsuhdeasunnoiksi. Lisäksi Helsingin kaupunki on vuokrannut muutamia asuntoja asiakasasunnoikseen. Auroranlinna tekee näissä asunnoissa vuokrasopimuksen kaupungin yksiköiden tai hallintokuntien kanssa. Asukas puolestaan on vuokrasuhteessa siihen Helsingin kaupungin yksikköön tai hallintokuntaan, jolta on asunnon saanut, ei siis Auroranlinnaan.

Työsuhde- ja asiakasasunnoissa vuokran määrittelee ja perii asukkaan vuokranantajana toimiva Helsingin kaupungin toimiala tai yksikkö. Työsuhdeasuntokäytössä olevia asuntoja on vuokrattu eniten Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimialan sekä kasvatuksen ja koulutuksen toimialan henkilökunnille.auroranlinna_yhtio_pic2

Auroranlinnalla on myös suoraan asunnontarvitsijoille vuokrattavia asuntoja. Niitä voi hakea Stadin asunnot -palvelun kautta. Auroranlinnan suoraan vuokraamien asuntojen vuokrat ovat ns. markkinavuokria ja vuokranantaja on Kiinteistö Oy Auroranlinna. Näiden asuntojen vuokrasuhteeseen kuuluvat asiat hoidetaan yhtiön asuntopalvelun kanssa.

Kiinteistö Oy Auroranlinna vastaa kaikissa kohteissa itse kiinteistöjen isännöintiin, ylläpitoon, huoltoon ja korjauksiin liittyvistä asioista. Huolto- ja ylläpitotyöt ostetaan eri palveluntuottajilta.

Palautetta yhtiölle esimerkiksi kiinteistöjen huollosta, siivouksesta tai jätehuollosta.
Kiinteistö Oy Auroranlinnan tietosuojaseloste

Uutiset

    Lataa tarvittaessa Adobe Reader tästä

    Näytä kaikki Auroranlinna Uutiset

    aaa